(GVA) Met Croque ’n Roll opent vierde nieuw concept op IJzerenleen

MECHELEN - In het pand van de voormalige lingeriezaak Claire op de IJzerenleen in Mechelen is vandaag Croque ’n Roll geopend. Het is al het vierde nieuwe horecaconcept in de bekende winkelstraat.

Ellis Gourmet Burger, Beastie Burgers en Poule & Poulette waren de nieuwe zaak al voorgegaan. Croque ’n Roll is het nieuwe avontuur van Eva Ellegeest, die na dertig jaar haar lingeriewinkel ruilt voor horeca. “Het is nog even wennen allemaal, maar het was al meteen erg druk”, zegt ze. In enkele weken tijd is haar prachtige pand helemaal verbouwd, met respect voor het authentieke karakter.

Het eethuis dat uitsluitend croques en rolls serveert, is een idee van twee broers die ermee zijn gestart in Leuven. De prijs van een hap varieert er van 3,5 tot 13 euro. De Mechelse vestiging is maandag en dinsdag open van 9 tot 15u, van woensdag tot en met vrijdag van 9 tot 18u en op zaterdag van 8 tot 17u. Zon- en feestdagen is de foodbar gesloten.

Lees hier het artikel

Artikel van GVA geschreven door Sven Van Haezendonck

Leave a comment

Top