(Made in Mechelen) Croque ´n Roll nestelt zich op Ijzerenleen

MECHELEN – Twee jaar na de start van Croque ’n Roll in Leuven breidt bedenker Brian Bollen zijn concept uit naar Mechelen. Op de Ijzerenleen wordt het pand waar tot voor kort lingeriezaak Claire was gevestigd momenteel omgetoverd tot een hip eethuis.

De Ijzerenleen trekt de jongste maanden vlotjes nieuwe horeca-zaken aan. Na onder meer Poul & Poulette en Beastie Burgers is het nu de beurt aan Croque ’n Roll. Voorlopig lijkt het er op dat die laatste in november kan openen.

Brian Bollen, founder van Croque ’n Roll: “Waar andere food concepts graag hun activiteit eerst zien uitgebreid in de grootste steden, ben ik daar zelf geen voorstander van. Mechelen staat al heel lang helemaal bovenaan mijn lijstje om het concept van Croque ’n Roll uit te breiden. Het imago en de uitstraling van de stad is er de voorbije jaren gigantisch op vooruit gegaan en daar wil ik graag op inspelen. In zekere zin is Mechelen zelfs aantrekkelijker qua beleving dan onze thuisstad Leuven.”

Lees hier het volledige artikel

Artikel van Made in Mechelen geschreven door Kristof Somers

Comments are closed.

Top