(FLAIR) HOTSPOT: bij Croque ‘n Roll in Leuven willen wij NU gaan lunchen

Een belegd broodje to go of een snel slaatje tijdens de lunch? Nee, wij schuiven vanaf nu aan bij Croque ´n Roll in Leuven! Denk aan originele croques en smaakvolle rolls die véél beter smaken dan een flauwe boterham. It’s a (lunch)date!
Heb jij binnenkort nog een lunchdate in je agenda staan, maar weet je nog niet waar naartoe? Schrijf dan snel Croque ´n Roll op in je agenda. Een nieuw concept in hartje Leuven waar je kan smullen van lekkere croques en rolls.
Weinig tijd? Geen probleem, want je kan je lunch ook makkelijk meenemen. Wie wel een uurtje lunchpauze heeft, kan zich rustig neerzetten in het hippe en trendy interieur. Veel beter dan een overvolle Panos (sorry guys!) denken wij dan.
Artikel van FLAIR geschreven door Sandie Stroobants

Leave a comment

Top